Terug

Volg Vandaag Inside

Verstappen ook in tweede training Monaco achter Ferrari's

Verstappen ook in tweede training Monaco achter Ferrari's

27 mei 2022, 18:17

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Monaco, net als in de eerste training, de vierde tijd gereden. De regerend wereldkampioen van Red Bull eindigde achter de twee Ferrari's en achter zijn teamgenoot Sergio Pérez. Charles Leclerc was voor de tweede keer op de dag de snelste.

Leclerc kwam op het stratencircuit in het prinsdom tot 1.12,656 en was daarmee ruim sneller dan tijdens de eerste trainingssessie. De Monegask bleef zijn Spaanse teamgenoot Carlos Sainz 0,044 seconde voor en was beduidend sneller dan de twee Red Bulls. Pérez was 0,379 langzamer. Verstappen zat met 0,447 bijna een halve seconde achter Leclerc.

Verstappen leidt het WK-klassement met 110 punten, 6 punten meer dan Leclerc. De regerend wereldkampioen won de laatste drie grands prix en vier races in totaal. Leclerc won de andere twee races.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.