Terug

Volg Vandaag Inside

Verstappen naar Mercedes? 'Alles is mogelijk'

4 mrt 2024, 14:56

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft voor 2025 nog een vervanger nodig voor Lewis Hamilton en sluit niet uit dat Max Verstappen zijn plaats in kan nemen. “Alles is mogelijk”, vertelt hij aan F1-Insider.

Na de Grand Prix van Bahrein had Jos Verstappen een onderonsje met Mercedes-teambaas Wolff in de paddock. Een situatie die voor veel geruchten zorgde door alle ontwikkelingen bij Red Bull en de kritische uitlatingen van Jos Verstappen over de positie van Christian Horner als teambaas.

Wolff bagatelliseerde het onderonsje tussen de twee aanvankelijk in gesprek met het Duitse F1-medium. “Ik ken Jos al 25 jaar – met ups en downs- en ik feliciteerde hem eenvoudigweg met de prestatie van zijn zoon. Max rijdt in een eigen sterrenstelsel." Op de vraag of Verstappen in 2025 bij Mercedes terecht zou kunnen komen, reageert hij niet, maar grijnst hij vervolgens betekenisvol. "Alles is mogelijk".

Verstappen staat tot eind 2028 onder contract bij Red Bull.

Jack Plooij zette Max Verstappen eerder bij Vandaag Inside in de rij met Johan Cruijff en Michael Jordan: "Hij is echt ongelooflijk goed". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.