Terug

Volg Vandaag Inside

Verstappen jongste Quote 500-lid ooit: dit is het vermogen van de Nederlandse coureur

Verstappen jongste Quote 500-lid ooit: dit is het vermogen van de Nederlandse coureur

1 nov 2022, 08:54

Max Verstappen staat dit jaar met een geschat vermogen van 120 miljoen euro op de laatste plaats in de Quote 500. De tweevoudig wereldkampioen Formule 1 is nieuw in de lijst en is bovendien de jongste miljonair ooit volgens het zakenblad.

De Red Bull Racing-coureur heeft zijn plekje in de lijst met de rijkste Nederlanders mede te danken aan de premie die hij ontving na het winnen van de wereldtitel in 2021. Ook tekende hij een verbeterd contract ter waarde van 50 miljoen euro per jaar. Naar verwachting zal het vermogen van Verstappen de komende jaren verder oplopen en kan hij volgend jaar hoger in de lijst eindigen.

Verstappen is de enige Nederlandse sporter in de lijst. De Formule 1-coureur staat nog ver achter de nummer 1 in de Quote 500, Heineken-erfgename Charlene de Carvalho-Heineken. Zij heeft een geschat vermogen van 12,8 miljard euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.