Terug

Volg Vandaag Inside

Ontketende Verstappen grijpt GP van Hongarije dankzij indrukwekkende inhaalrace

Ontketende Verstappen grijpt GP van Hongarije dankzij indrukwekkende inhaalrace

31 juli 2022, 16:45

Max Verstappen heeft tegen alle verwachtingen in de Grand Prix van Hongarije op zijn naam geschreven. De Nederlander finishte als eerste nadat hij vanaf P10 startte.

Verstappen heeft daarmee zijn achtste overwinning van dit seizoen in de Formule 1 behaald. De wereldkampioen startte de Grote Prijs van Hongarije vanaf het middenveld, maar wist dankzij de nodige inhaalacties en een goede tactiek de race op de Hungaroring naar zich toe te trekken. Verstappen (24) bouwde zijn toch al royale voorsprong aan kop van het WK-klassement daardoor nog verder uit.

Net als vorige week in Frankrijk kreeg de Nederlander op het podium gezelschap van de Mercedes-coureurs Lewis Hamilton (tweede) en George Russell (derde).

Na een korte zomerstop gaat het seizoen eind augustus verder in België. Op 4 september staat de Dutch GP in Zandvoort op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.