Terug

Volg Vandaag Inside

Verstappen durft vierde wereldtitel nog niet te claimen: ‘Misschien zijn we niet snel genoeg’

28 feb 2024, 15:27

Max Verstappen is dit seizoen ook weer de torenhoge favoriet, maar de drievoudig wereldkampioen weigert nu al zijn vierde titel te claimen. “Misschien zijn we niet snel genoeg.”

“We hebben goede testdagen achter de rug en ik voelde me heel comfortabel in de auto”, begint Verstappen in aanloop naar de eerste race van het seizoen in Bahrein, maar als hem gevraagd wordt wie zijn uitdagers dit seizoen zullen zijn, kaatst de drievoudig wereldkampioen de bal terug. Wie zegt dat hij de te kloppen coureur zal zijn? "We hebben alleen nog maar getest. De tijd zal het uitwijzen. Ik weet niet of wij snel genoeg zijn.”

“Bahrein is een specifiek circuit en er zijn nog andere circuits waar je moet presteren. Het is beter om er niet aan te denken. Wakker worden, naar het circuit gaan en dan zien of het resultaat goed of slecht is. Zo kijk ik ernaar. We gaan het zien", aldus Verstappen, geciteerd door Racingnews365.

Verstappen laat zich ook kort uit over de situatie van teambaas Christian Horner. Horner is door een vrouwelijke medewerker van het raceteam beschuldigd van ongepast gedrag. "Het heeft geen invloed op mij, ik focus me puur op de prestatie van de auto en van mijzelf. Hopelijk is het heel snel opgelost", citeert De Telegraaf.

Tegenstanders van Max Verstappen zouden eigenlijk een half rondje voorsprong moeten krijgen, stelt René van der Gijp. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.