Terug

Volg Vandaag Inside

'Verschillende Eredivisieclubs informeren naar Ruud Vormer'

'Verschillende Eredivisieclubs informeren naar Ruud Vormer'

17 aug 2022, 10:30

De kans bestaat dat Ruud Vormer terugkeert in de Eredivisie, zo meldt het Belgische Nieuwsblad. De ervaren middenvelder van Club Brugge mag transfervrij vertrekken naar het buitenland.

FC Utrecht, FC Groningen en Vitesse zouden hebben geïnformeerd naar de 34-jarige spelverdeler van Brugge. De Belgen staan wel open voor een vertrek van Vormer, maar de oud-speler van onder meer Roda JC en AZ wil niet veel inleveren van zijn riante salaris. Bij FC Utrecht zou Vormer herenigd kunnen worden met oud-ploeggenoot Bas Dost.

De viervoudig Oranje-international speelt al bijna acht jaar voor Club Brugge. De Belgen namen hem in 2014 over van Feyenoord. In die acht jaar speelde Vormer maar liefst 355 duels voor de regerend landskampioen van België.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.