Terug

Volg Vandaag Inside

'Verrassend nieuws over situatie Van de Beek bij Manchester United'

'Verrassend nieuws over situatie Van de Beek bij Manchester United'

17 dec 2021, 23:17

Donny van de Beek wordt al maanden in verband gebracht met een vertrek bij Manchester United, maar lijkt nu toch te blijven bij de Engelse topclub. Volgens The Mirror heeft trainer Ralf Rangnick duidelijk gemaakt dat Van de Beek niet mag vertrekken.

Rangnick heeft vertrouwen in de Nederlander en heeft hem er graag bij tijdens de tweede seizoenshelft. De rol van Van de Beek bij United is echter alleen weinig veranderd sinds het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer. De voormalig Ajacied mocht de afgelopen tijd alleen in een B-team starten voor de Champions League tegen Young Boys.

Ook onder Rangnick moet Van de Beek het doen met slechts invalbeurten van een paar minuten. Het zou daarom voor de Oranje-international frustrerend zijn als Rangnick definitief beslist dat hij Van de Beek wil behouden. De middenvelder wilde namelijk afgelopen zomer al weg, maar mocht toen ook niet vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.