Terug

Volg Vandaag Inside

Verplichte coronatests weerhouden NEC-fans van terugkeer stadion

Verplichte coronatests weerhouden NEC-fans van terugkeer stadion

18 feb 2021, 14:10

Voor het eerst in maanden mogen de seizoenkaarthouders van NEC zondag weer eens naar het stadion, maar de verplichte coronatests houden veel voetbalfans tegen om zich aan te melden voor de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Van de 1500 beschikbare plaatsen is pas iets meer dan de helft vergeven. "Heel wat supporters zien het niet zitten om zich twee keer te laten testen en mogelijk bij binnenkomst ook nog een sneltest te moeten ondergaan", zegt voorzitter Jeroen Rengers van de Supportersvereniging NEC.

De 4500 seizoenkaarthouders van de Nijmeegse voetbalclub komen in aanmerking voor een plek op de tribune. Ze moeten dan wel zowel enkele dagen voor als na de wedstrijd een coronatest ondergaan. Volgens Rengers, die zelf wel naar De Goffert gaat, wachten veel fans af hoe het Fieldlab-experiment van zondag verloopt. "Als alles goed loopt, zullen de thuisblijvers denken: de volgende keer wil ik er ook bij zijn. Dit kan een katalysator worden om het publiek terug de stadions in te krijgen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.