Terug

Volg Vandaag Inside

Veronica Inside tóch tot 22:00: Wim te gast, FaceTimen met Jan

Veronica Inside tóch tot 22:00: Wim te gast, FaceTimen met Jan

20 mrt 2020, 16:02

Goed nieuws! De vrijdagavonduitzending van Veronica Inside zal vanavond ‘gewoon’ tot 22:00 uur duren. De mannen denken genoeg onderwerpen te hebben om niet één maar anderhalf uur te kunnen vullen.

Ondanks eerdere berichtgeving zal niet Jan Boskamp, maar Wim Kieft aanschuiven bij de mannen aan tafel. Hoe komt Wim de dagen door? En weet de analist zich zonder voetbal toch te vermaken?

Fysiek zal Jan Boskamp niet aanwezig zijn, wél spreken we met Jan via een FaceTime-verbinding. Een garantie voor héérlijke beelden! 😂⬇

(Tekst loopt door onder de video)

Crosstalk met jarig Jan: 'Ik hoor geen klote, Wilfred!'
3:31
Crosstalk met jarig Jan: 'Ik hoor geen klote, Wilfred!'

Tijdens de uitzending zal er helemaal geen publiek aanwezig zijn in de studio. Het is voorlopig nog onduidelijk of de overige uitzendingen in maart door zullen gaan, en zo ja in welke vorm.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.