Terug

Volg Vandaag Inside

Veronica Inside nieuwe ochtendshow Radio Veronica

Veronica Inside nieuwe ochtendshow Radio Veronica

25 sep 2020, 10:30

Het bleef lang spannend, maar de kogel is door de kerk: Veronica Inside verhuist naar de ochtend van Radio Veronica! Vanaf 2 november wordt je 's ochtends wakker met Wilfred Genee, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen.

De ochtend is niet helemaal nieuw voor team Veronica Inside. Vorig jaar verhuisden ze al voor één week naar de ochtend en dat is goed bevallen. Wilfred Genee: 'De vroege uren hebben iets magisch. Onderdeel uitmaken van het ochtendritueel van onze luisteraars, daar kijk ik ontzettend naar uit!'

Celine Huijsmans verhuist niet mee naar de ochtend. Het vroege tijdstip is niet te combineren met haar televisiewerkzaamheden voor Shownieuws. Vaste invaller Florentien van der Meulen neemt haar taken over.

Veronica Inside is vanaf 2 november iedere maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 09.00 uur te horen op Radio Veronica. Tot 2 november is dj Martijn Muijs samen met nieuwslezeres Florentien in de ochtend van Radio Veronica te horen. De invulling van de vrijdagochtend en nieuwe middagshow worden binnenkort bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.