Terug

Volg Vandaag Inside

Veronica Inside kreeg boze brieven na grap over tuinman Rob Verlinden

Veronica Inside kreeg boze brieven na grap over tuinman Rob Verlinden

11 apr 2020, 20:16

De mannen van Veronica Inside maken over alles en iedereen grappen, zo ook over tuinmannen die er een wild seksleven op na houden. Nu blijkt dat sommige grappen bij sommige mensen toch echt niet goed vallen.

Rob Verlinden was jarenlang zo'n beetje het gezicht van het bekende klusprogramma 'Eigen Huis en Tuin'. Een interessant programma waarin een klusser, binnenhuisarchitect en tuinman interieur tips geven voor een huis metamorfose en zelf hun vakmanschap tentoonstellen.

Wellicht nog interessanter is het privéleven van programmagezicht Rob Verlinden, want naast tuinieren hield Rob er nog andere interessante hobby's op na. De sympathieke tuinman die nu het SBS6-programma Robs grote tuinverbouwing presenteert, leidde jarenlang een dubbelleven. De getrouwde man met twee kinderen bleek namelijk al jarenlang homoseksueel te zijn en feestte er naast het harde werken flink op los. De moordende levensstijl bezorgde Rob de ernstige ziektes HIV en Parkinson en kostte hem op een punt bijna zijn leven.

Inmiddels kan Rob goed leven met zijn beperkingen en is hij gelukkig met vriend Robbie. De tuinman heeft zijn ruige leven op laten schrijven in zijn biografie 'Verwoesting door passie'. Veel mensen hadden niet verwacht dat tuinman Rob naast Eigen Huis & Tuin een wild seksbeest was, zo ook niet de mannen van Veronica Inside.

'Hij heeft HIV, Parkinson en is homoseksueel, nou dan heb je wel een verhaal', zei Johan in de uitzending van Veronica Inside van 29 november, 2019. Johan had toevallig de onthulling in het programma van Ivo Niehe gezien en verbaasde zich dat de tuinman zijn hele verhaal open en bloot op tafel gooide.

Als Wilfred de relatiestatus van Rob uitlegt aan tafelgast Jan Boskamp sluit Johan het gesprek af met een scherpe grap. 'Na zijn vrouw en twee kinderen begon hij een relatie met Robbie. Rob en Robbie. Maar het was niet rubberen Robbie, want voordat hij het wist had hij HIV', reageert Johan gevat. Johan had met zijn grap de lachers op zijn hand, maar zorgde ook voor wat open monden in de studio.

Wilfred onthulde gister in de uitzending dat de grap leidde tot wat boze brieven van mensen thuis die de grap ongepast vonden. Bekijk hieronder het bewuste fragment!

De mannen over ruige tuinman: 'Hij was geen Rubberen Robbie'
2:54
De mannen over ruige tuinman: 'Hij was geen Rubberen Robbie'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.