Terug

Volg Vandaag Inside

Veronica Inside in het Guinness Book of Records?

Veronica Inside in het Guinness Book of Records?

13 apr 2021, 12:07

René van der Gijp opende maandagavond het derde deel van Veronica Inside met een bijzondere vraag aan Wilfred. 'Gijp' vroeg zich af of er in de wereld sportprogramma's zijn die langer duren dan Veronica Inside op maandagavond, wanneer de uitzending doorgaat tot 22:20 uur.

René vroeg aan Wilfred: 'Heb jij weleens uit laten zoeken of er in de wereld sportprogramma's zijn die langer duren?' 'Nee, die zijn er niet,' was het antwoord van Wilfred. René lachte: 'Ook in China, Japan, overal hè? Die zijn er echt niet, hè?'

Johan vroeg zich vervolgens af: 'Kunnen wij dan ook in het Guiness Book of Records een aantekening krijgen?' 'Ja tuurlijk,' antwoordde René. 'Wij komen ook in het Guiness Book of Records natuurlijk!' 'Alleen al met die zomeruitzeningen, dat worden ook hele lange jongens allemaal,' concludeerde Wilfred.

Kort na de vraag van René bood Hans zijn excuses aan voor een grap die hij eerder maakte, wat tot verbazing leidde bij Johan. Bekijk het in de video hieronder!

Hans biedt excuses aan; Johan en René stomverbaasd
2:49
Hans biedt excuses aan; Johan en René stomverbaasd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.