Terug

Volg Vandaag Inside

Vermoedelijke opstelling Oranje: Dumfries en Malen verdwijnen uit basis

Vermoedelijke opstelling Oranje: Dumfries en Malen verdwijnen uit basis

10 okt 2019, 00:15

Ronald Koeman kiest tegen Noord-Ierland voor Joël Veltman en Quincy Promes in de basis, dat meldt het Algemeen Dagblad woensdagavond. De Ajacieden krijgen de voorkeur boven PSV'ers Denzel Dumfries en Donyell Malen, die tegen Estland nog op een basisplaats konden rekenen.

Het middenveld blijft naar verwachting hetzelfde, waardoor Marten de Roon de voorkeur behoudt boven Donny van de Beek. De laatste dagen werd er volop gespeculeerd of Koeman voor Donny van de Beek of Marten de Roon zou kiezen op het middenveld. Vermoedelijk kiest Koeman dus voor de meer verdedigend ingestelde middenvelder van Atalanta. De aanval wordt naar verwachting gevormd door Memphis Depay, Ryan Babel en zoals eerder genoemd Quincy Promes.

Verder kent de opstelling van Oranje weinig verrassingen voor het duel in De Kuip. Jasper Cillessen verdedigt het doel. Veltman vormt samen met Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk en Daley Blind de verdedigende linie voor hem.

De vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal:

Cillessen; Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Wijnaldum, De Jong; Promes, Memphis, Babel

VIDEO - René oppert: 'Oranje moet met Van de Beek gaan spelen'

René oppert: 'Oranje moet met Van de Beek gaan spelen'
2:27
René oppert: 'Oranje moet met Van de Beek gaan spelen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.