Terug

Volg Vandaag Inside

'Vermeer verruilt Feyenoord transfervrij voor de MLS'

'Vermeer verruilt Feyenoord transfervrij voor de MLS'

13 jan 2020, 13:00

De kans is groot dat Kenneth Vermeer nog deze winter vertrekt bij Feyenoord, schrijft De Telegraaf. De doelman van de Rotterdammers kan een contract tekenen bij LA Galaxy.

De Feyenoord-doelman wacht alleen nog op groen licht van Dick Advocaat, maar volgens de krant is de kans groot dat de trainer zal meewerken aan een vertrek.

Het contract van Vermeer loopt aankomende zomer af en de Amsterdammer is een van de grootverdieners in De Kuip. Feyenoord heeft bovendien Justin Bijlow in de gelederen, die staat te trappelen om terug te keren in het doel van de Rotterdammers.

Winnie Haatrecht, de zaakwaarnemer van de doelman, is met Feyenoord in gesprek over een mogelijke transfer, die voor beide partijen interessant kan zijn. Dick Advocaat kan de ruimte die vrijkomt binnen het salarisbudget, goed gebruiken om een zijn elftal te versterken.

VIDEO - 'Vermeer denkt dat hij keeper van Ajax is'

Koffie met Kieft: 'Vermeer denkt dat hij keeper van Ajax is'
7:53
Koffie met Kieft: 'Vermeer denkt dat hij keeper van Ajax is'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.