Terug

Volg Vandaag Inside

Vermeer terug onder de lat bij Feyenoord

Vermeer terug onder de lat bij Feyenoord

22 nov 2019, 17:23

Kenneth Vermeer verdedigt het doel van Feyenoord zondag in de uitwedstrijd bij FC Groningen. Coach Dick Advocaat meldde dat de doelman, die een blessure had overgehouden aan het duel met RKC Waalwijk op 10 november en zich daardoor moest afmelden voor Oranje, gewoon kan keepen.

Over het meespelen van andere spelers bracht Advocaat nog geen zekerheid. "Ik kan een aantal spelers niet gebruiken, maar dat weet ik pas na de training van zaterdag", zei hij. Zo is de inzetbaarheid van Marcos Senesi, die eveneens geblesseerd raakte tegen RKC, nog onzeker. "Marcos heeft wel meegetraind, maar we beslissen na onze laatste training voor vertrek naar Groningen."

De coach kon door de interlandperiode niet helemaal trainen zoals hij wilde, omdat hij spelers miste door de interlandverplichtingen. Advocaat: "We konden daardoor niet heel gericht trainen. Een aantal dingen in ons spel moet beter worden, de passing, de controle en het vele onnodige balverlies."

Feyenoord won na het aantreden van Advocaat twee competitiewedstrijden, tegen VVV-Venlo en RKC Waalwijk. In FC Groningen treffen de Rotterdammers een tegenstander die de laatste vier thuiswedstrijden won en een zege pakte in het laatste uitduel met Vitesse.

"Groningen speelt heel agressief voetbal, zeker in eigen huis", vond Advocaat. "Het is een vervelende ploeg om tegen te spelen, zo hebben we gezien in de wedstrijd tegen Vitesse. Ze spelen met veel strijd en beleving en daarin moeten we meegaan. Dan hebben we nog steeds genoeg voetbalkwaliteiten om het Groningen moeilijk te maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.