Terug

Volg Vandaag Inside

Vermeer grijpt naast Amerikaanse Champions League

Vermeer grijpt naast Amerikaanse Champions League

23 dec 2020, 13:35

Kenneth Vermeer is er met zijn club Los Angeles FC niet in geslaagd de Concacaf Champions League te winnen, het belangrijkste clubtoernooi voor teams uit Noord- en Centraal-Amerika en de Caraïben. Het Mexicaanse Tigres versloeg de ploeg van de oud-doelman van Ajax en Feyenoord met 2-1.

Voormalig Frans international André-Pierre Gignac maakte zes minuten voor tijd de winnende treffer. Los Angeles had na een uur nog wel de leiding genomen door een doelpunt van de Uruguayaan Diego Rossi. De gelijkmaker kwam op naam van Mexicaans international Hugo Ayala. Voor Tigres was het de eerste keer dat de ploeg de Champions League won, na drie verloren finales. Hierdoor mag het team ook deelnemen aan het WK voor clubs, dat van 1 tot 11 februari wordt gehouden wordt.

Vermeer, die vijf interlands voor Oranje achter zijn naam heeft staan, tekende in januari een tweejarig contract bij Los Angeles FC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.