Terug

Volg Vandaag Inside

Vermeer: 'Feyenoord is mijn thuis geworden'

Vermeer: 'Feyenoord is mijn thuis geworden'

16 jan 2020, 22:33

Kenneth Vermeer tekende afgelopen week een contract bij Los Angeles FC. Na zes jaar bij Feyenoord, heeft hij nu zijn gedroomde avontuur in het buitenland te pakken. Toch is het niet zo makkelijk voor Vermeer om hier alles achter te laten. Dat vertelt hij in een interview met Feyenoord TV.

'Het besef moet nog een beetje komen. Ik heb hier een heel mooie tijd gehad. Ik ben door iedereen goed opgevangen, daar ben ik dankbaar voor. Ik laat het nu allemaal op me afkomen. Ik ga zaterdag naar de wedstrijd tegen SC Heerenveen, dan zeg ik tegen iedereen gedag', vertelt Vermeer.

In 2014 maakte Vermeer de pikante overstap van Ajax naar Feyenoord. Maar na al die jaren is De Kuip als een tweede thuis geworden voor de Amsterdammer. 'Feyenoord is mijn thuis geworden. Het stadion, het lachen met de jongens, we halen grapjes uit met elkaar. Ik kon altijd makkelijk even bij familie op bezoek. Ik ga nu uit mijn comfortzone, naar de andere kant van de wereld. Dat is niet makkelijk, mijn zoontje en mijn familie laat ik bijvoorbeeld achter. Hen ga ik wel het meest missen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.