Terug

Volg Vandaag Inside

Vermeer en Vilhena terug bij Feyenoord

Vermeer en Vilhena terug bij Feyenoord

15 mrt 2019, 15:42

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Willem II weer beschikken over doelman Kenneth Vermeer en middenvelder Tonny Vilhena. Vanwege fysieke problemen zaten ze vorige week tegen Vitesse (1-1) op de tribune in Arnhem. Vermeer en Vilhena sloten deze week weer aan op de training en zijn beschikbaar voor trainer Giovanni van Bronckhorst.

,,Ze hebben goed kunnen trainen. Voor mij dus weer meer keuze tegen Willem II'', aldus Van Bronckhorst, die tegen Vitesse een beroep moest doen op zijn derde keeper Joris Delle. Justin Bijlow, de eerste keus van Van Bronckhorst, staat al sinds januari aan de kant met een voetbreuk.

Feyenoord heeft in de strijd om de derde plaats in de eredivisie en daarmee een ticket voor de Europa League drie punten voorsprong op AZ, dat zondag Ajax ontvangt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.