Terug

Volg Vandaag Inside

Vermeend WhatsApp-verkeer Christian Horner uitgelekt

1 mrt 2024, 12:41

 Het blijft onrustig rondom Christian Horner, de teambaas van Red Bull. In aanloop naar de eerste GP van het nieuwe Formule 1-seizoen, zaterdag in Bahrein, gaan screenshots rond van Whatsapp-gesprekken die Horner zou hebben gehad met de vrouw die een aanklacht tegen hem indiende.

Het is onduidelijk of die gesprekken echt zijn en wie ze heeft rondgestuurd.

Horner werd eerder door een vrouwelijke medewerker van het raceteam van drievoudig wereldkampioen Max Verstappen beschuldigd van ongepast gedrag. Moederbedrijf Red Bull liet een onafhankelijk onderzoek uitvoeren. Dat onderzoek is inmiddels afgerond en de klachten zijn afgewezen. Hij mag daarom aanblijven als teambaas.

Toch zorgen de rondgaande printscreens van de app-gesprekken opnieuw voor onrust rondom Horner. Ze zouden vanuit een anoniem e-mailadres naar meerdere journalisten en F1-teambazen zijn gelekt. Ook dat is niet bevestigd. Horner zelf ontkent, net als eerder, alle aantijgingen.

Chris Woerts liet zich onlangs in Vandaag Inside uit over de situatie van Christian Horner. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.