Terug

Volg Vandaag Inside

Verkeersslachtoffers boos over terugkeer Rai Vloet bij Heracles

Verkeersslachtoffers boos over terugkeer Rai Vloet bij Heracles

13 jan 2022, 14:29

De Vereniging Verkeersslachtoffers heeft met 'een mengeling van verontwaardiging en verbijstering' vernomen dat Rai Vloet sinds kort weer meetraint met de selectie van Heracles Almelo.

De 26-jarige middenvelder was de bestuurder tijdens het ernstige ongeval in de nacht van 13 op 14 november 2021, waarbij een jongen van 4 jaar om het leven kwam. Dat heeft de politie Noord-Holland bevestigd. Vloet werd aangehouden en na een dag vrijgelaten. De voetballer maakte sindsdien geen deel uit van de selectie van de Eredivisieclub. De Brabander, die vorig seizoen zestien doelpunten maakte in de Eredivisie, verbleef de afgelopen periode bij zijn familie. Hij keerde maandag terug op het veld in Almelo, omdat een werkgever niet al te veroordelend moet optreden zei technisch directeur Tim Gilissen.

De rentree schiet in het verkeerde keelgat bij de Vereniging Verkeersslachtoffers, die als tussenpersoon fungeert voor diegenen die met de gevolgen van een ernstig verkeersongeval te maken hebben. 'Wij zouden het gepaster vinden als hij geschorst zou worden tot na de rechtszaak, waarna op basis van de uitspraak besloten kan worden wat de vervolgstappen kunnen zijn', laat de vereniging weten.

Voor de camera's van Heracles TV vertelde Vloet voor het eerst sinds het ongeval over de afgelopen periode. 'Naar omstandigheden gaat het redelijk goed met me. Maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet denk aan het ongeluk of de tragische gevolgen daarvan. Ik zou heel graag de tijd willen terugdraaien, maar helaas kan dat niet'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.