Terug

Volg Vandaag Inside

Verhuurde Ajax-spits Mikautadze bezorgt Metz overwinning met twee doelpunten

13 apr 2024, 11:52

Georges Mikautadze heeft Metz met twee doelpunten aan een zege op Lens geholpen: 2-1. De Georgiër vertrok een aantal maanden geleden bij Ajax nadat hij in Amsterdam geen indruk had weten te maken. Zonder doelpunten verliet hij de Johan Cruijff ArenA. Metz heeft hem gehuurd en een optie tot koop bedongen.

Mikautadze keerde terug naar Metz, de club waar voormalig technisch directeur Sven Mislintat hem had weggeplukt. Daar staat hij na twaalf competitieduels inmiddels op zeven doelpunten.

Vorig seizoen wist Mikautadze in 37 competitiewedstrijden 23 keer te scoren voor Metz. Met die cijfers viel hij in de smaak bij Mislintat.

Het in degradatiegevaar verkerende Metz staat op de zeventiende plek en houdt alleen Clermont Foot onder zich. Lens staat zesde.

Onlangs liet Wim Kieft zich in Veronica Offside uit over Ajax-spits Brian Brobbey; volgens de analist wordt de aanvaller overbelast bij Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.