Terug

Volg Vandaag Inside

Vergadering bij KRC Genk over situatie Van den Brom

Vergadering bij KRC Genk over situatie Van den Brom

22 feb 2021, 16:48

Bronnen melden zojuist aan Veronica Inside dat er bij RKC Genk de komende uren vergaderd wordt over de situatie rondom trainer John van den Brom.

Van den Brom ging zondagavond thuis met 1-2 onderuit tegen Beerschot en verloor voor de derde keer op rij in de competitie. Van de laatste 9 competitieduels won de Nederlander slechts één duel.

Op 6 november 2020 maakte Van den Brom de overstap van FC Utrecht naar het Belgische KRC Genk, waar hij een contract tekende tot medio 2023. Bij het moment van instappen stond Genk nog op de eerste plaats en begon het goed met drie zeges op rij.

Momenteel staan De Buffalo's op een derde plaats met maar liefst 17 punten achterstand op koploper Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.