Terug

Volg Vandaag Inside

'Verdwenen' Ihattaren duikt op in Utrecht met personal trainer

'Verdwenen' Ihattaren duikt op in Utrecht met personal trainer

11 nov 2021, 23:53

De situatie van Mohammed Ihattaren leek afgelopen tijd met de dag minder te worden. Ihattaren verdween plotseling bij zijn club Sampdoria en was per direct onbereikbaar. Later kwamen er zelfs berichten naar buiten dat de speler nadacht over een voortijdig voetbalpensioen. Donderdagavond dook de oud-PSV'er plotseling op met een personal trainer.

Vanwege privé-omstandigheden was Ihattaren vertrokken bij Sampdoria, waarna hij niet meer bereikbaar was en zelfs telefoontjes van de voorzitter niet opnam. Sampdoria liet weten woest te zijn op het gedrag van de Nederlander. 'Ihattaren is een fantastische speler die ze nu heel goed hadden kunnen gebruiken. Sampdoria heeft problemen voorin en op het middenveld met geblesseerde spelers, en Ihattaren had nu gewoon moeten voetballen tegen Bologna', vertelde La Gazzetta dello Sport-verslaggever Filippo Grimaldi. Ook zaakwaarnemer Mino Raiola bekende al enige tijd geen contact meer gehad te hebben met de creatieve middenvelder.

Donderdag kwam voor de verandering eens positief nieuws naar buiten, aangezien Feyenoord in de race zou zijn voor de diensten van de middenvelder. Aan het eind van de avond dook Ihattaren ook ineens op in een bericht op Instagram. Op de foto is Ihattaren te zien met zijn personal trainer. In de begeleidende tekst is onder meer een hartje en een voetbal te zien, wat erop zou kunnen duiden dat Ihattaren helemaal niet van plan is om zijn carrière te beëindigen. Wordt hoogstwaarschijnlijk vervolgd..

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.