Terug

Volg Vandaag Inside

Verdrietige Duncan Laurence stelt album uit vanwege mentale uitputting

Verdrietige Duncan Laurence stelt album uit vanwege mentale uitputting

26 mei 2023, 14:16

Duncan Laurence heeft de release van zijn tweede album Skyboy uitgesteld. De zanger is "mentaal uitgeput" en "zo verdrietig", schrijft hij vrijdag op Instagram.

Volgens Laurence zijn de afgelopen maanden "te veel" geweest. Het is niet duidelijk waar de zanger precies op doelt, maar zijn gevoel heeft mogelijk te maken met de ophef rond Mia Nicolai en Dion Cooper. Laurence begeleidde het songfestivalduo, maar kreeg daar kritiek op toen de eerste twee live-optredens vals waren. Critici vonden dat de zanger meer voor de twee had kunnen doen.

Laurence stelde eerder ook al singles uit om zich volledig op Mia en Dion te richten. Zijn album is wel al helemaal klaar, maar de zanger is er niet klaar voor. "Ik realiseer me dat ik nu niet sterk genoeg ben om het de aandacht, de promotie en de liefde en zorg te geven die het nodig heeft na de release. Dus hebben mijn team en ik besloten om de releasedatum te verplaatsen."

Een nieuwe datum wordt niet genoemd. "De komende week zal ik me richten op het afronden van de laatste loodjes voordat ik een paar weken vrij neem om te herstellen en sterker terug te komen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.