Terug

Volg Vandaag Inside

Teze verbindt toekomst aan PSV

Teze verbindt toekomst aan PSV

20 nov 2020, 19:11

PSV heeft het contract van Jordan Teze opengebroken en verlengd tot medio 2024. De 21-jarige verdediger was in het bezit van een aflopende verbintenis.

Teze, geboren in Groningen, maakte vorig jaar december de overstap naar de A-selectie van PSV. Hij greep in de voorbereiding van dit seizoen zijn kans onder de nieuwe trainer Roger Schmidt. Teze startte dit seizoen al elf keer in de basisformatie van de club uit Eindhoven.

"Het is ondanks de bizarre afgelopen maanden voor mij persoonlijk een heel mooi jaar geworden", zegt Teze in een reactie op zijn contractverlenging. "Er is ontzettend veel gebeurd. Ik ben trots op mijn ontwikkeling, maar weet ook dat er nog veel meer aan komt. Daar richt ik me op."

Teze testte vorige maand positief op het coronavirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.