Terug

Volg Vandaag Inside

Verdediger Spakenburg vergeet voetbalschoenen voor bekerduel met Ajax

Verdediger Spakenburg vergeet voetbalschoenen voor bekerduel met Ajax

22 jan 2020, 21:12

Je speelt de belangrijkste wedstrijd van je leven, in nota bene de Johan Cruijff ArenA, en dan vergeet je… je voetbalschoenen. Het overkwam Spakenburg-verdediger Thomas van den Houten voorafgaand aan het bekerduel met Ajax. 😅

Bij aankomst in de Johan Cruijff Arena bleek de speler zijn voetbalschoenen te zijn vergeten. "Heeft iemand een paar voetbalschoenen te leen", twitterde de club uit de tweede divisie.

Kort later maakte Spakenburg bekend dat de speler in de basis staat. "Wat er precies is misgegaan weet ik niet", zei coach Eric Meijers bij Fox Sports, "maar inmiddels zijn de juiste schoenen gearriveerd." Dat was te danken aan vader en moeder Van den Houten, zei Meijers. "Ze wonen in Amsterdam en hebben snel het goede paar gebracht."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.