Terug

Volg Vandaag Inside

Verdediger Pepe terug bij FC Porto

Verdediger Pepe terug bij FC Porto

8 jan 2019, 14:56

PORTO (ANP) - De Portugese verdediger Pepe keert terug bij FC Porto. De 35-jarige international ondertekende een contract tot medio 2021 bij de huidige koploper van de Portugese competitie. Pepe liet drie weken geleden zijn contract bij de Turkse club Besiktas ontbinden.

FC Porto verwelkomt Pepe met de woorden ,,welkom thuis''. De geboren Braziliaan debuteerde als prof bij Marítimo, maar brak door in het blauw-wit. Hij speelde tussen 2004 en 2007 drie seizoenen bij Porto, waarmee hij twee keer kampioen werd en in 2006 onder trainer Co Adriaanse zelfs de 'dubbel' pakte. De verdediger kwam daarna tien jaar uit voor Real Madrid.

Met de Spaanse grootmacht pakte de spijkerharde verdediger drie landstitels. Ook won hij met Real Madrid drie keer de Champions League. In 2017 stapte Pepe over naar Besiktas, waar hij teamgenoot was van Ryan Babel en Jeremain Lens. De 103-voudig international veroverde in 2016 met Portugal de Europese titel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.