Terug

Volg Vandaag Inside

Verdediger Joshua Brenet verkiest FC Twente boven Feyenoord

Verdediger Joshua Brenet verkiest FC Twente boven Feyenoord

11 juli 2022, 21:25

Verdediger Joshua Brenet heeft bij FC Twente een nieuw contract getekend tot de zomer van 2024. De 28-jarige Brenet tekende begin dit jaar in Enschede een contract voor een half jaar.

'Afgelopen half jaar heb ik met veel plezier en blijdschap bij FC Twente gespeeld en mezelf als voetballer weer kunnen laten zien. Het is niet alleen belangrijk dat ik zelf een goed gevoel heb bij de club, dat moet mijn familie ook hebben. Dat gevoel hebben we bij FC Twente', aldus Brenet.

Begin dit jaar kwam Brenet over van de Duitse club Hoffenheim, waar hij nauwelijks aan spelen toekwam. Hoffenheim nam hem in 2018 over van PSV. In het seizoen 2019-2020 werd Brenet nog verhuurd aan Vitesse.

FC Twente eindigde afgelopen seizoen als vierde en daarmee verzekerde de ploeg van trainer Ron Jans zich van een plek in de voorrondes van de Conference League. Brenet kwam tot dertien duels en scoorde daarin twee keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.