Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt ziet concurrent met blessure wegvallen

De Ligt ziet concurrent met blessure wegvallen

13 jan 2020, 15:09

Juventus-coach Maurizio Sarri kan voorlopig geen beroep doen op verdediger Merih Demiral. De Turkse international blijkt zondag in het duel met AS Roma een ernstige knieblessure te hebben opgelopen en moet worden geopereerd. Demiral hield de afgelopen weken Matthijs de Ligt uit de basis. De kans dat de oud-Ajacied weer meer aan spelen toekomt lijkt daarom groot.

Demiral had Juventus in Rome al vroeg op voorsprong gezet, maar moest al in de 19e minuut naar de kant nadat hij verkeerd was neergekomen na een kopduel. De Ligt kwam hem vervangen. Juventus won het duel met 2-1. "Onderzoek op maandag heeft blessures aan de kruisbanden en meniscus aan het licht gebracht", liet de Italiaanse topclub weten, zonder over de duur van de afwezigheid te spreken. "Een operatie zal een dezer dagen plaatsvinden."

Twaalfvoudig international Demiral (21) is net als De Ligt bezig aan zijn eerste seizoen in Turijn. Juventus nam hem afgelopen zomer voor 20 miljoen euro over van Sassuolo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.