Terug

Volg Vandaag Inside

Verdediger Behich tekent bij PSV

Verdediger Behich tekent bij PSV

31 aug 2018, 19:23

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft de selectie op de laatste dag van de transfertermijn nog versterkt met de Australische international Aziz Behich. De 27-jarige vleugelverdediger komt over van de Turkse club Bursaspor. Hij ondertekent in Eindhoven een contract tot medio 2022.

Behich, die doorgaans als linksback speelt, is een goede bekende van PSV-trainer Mark van Bommel. Hij behoorde tijdens het afgelopen WK in Rusland tot de selectie van Australië, waarbij Van Bommel als assistent-coach fungeerde. Behich kwam in alle WK-duels in actie. De 26-voudig international begon zijn carrière bij Melbourne Victory en speelde later 89 duels voor Melbourne City FC.

In 2013 stapte Behich over naar Bursaspor, maar na een half jaar kwam hij opnieuw een seizoen lang voor Melbourne City uit. Een jaar later keerde de Australiër terug naar de Turkse club. Sindsdien speelde hij ruim 140 wedstrijden voor Bursaspor.

,,Ik kijk er ontzettend naar uit om hier te gaan spelen. Ik was woensdag bij de wedstrijd tegen BATE Borisov en de manier waarop de fans tekeergingen was onvoorstelbaar”, liet Behich weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.