Terug

Volg Vandaag Inside

Verbeek vindt nieuwe club in Nederland na vertrek bij Adelaide United

Verbeek vindt nieuwe club in Nederland na vertrek bij Adelaide United

7 juni 2021, 11:50

Gertjan Verbeek heeft een nieuwe club gevonden. De 58-jarige trainer gaat volgend seizoen aan de slag bij Almere City.

Verbeek tekent een contract voor twee seizoenen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. De ambitieuze club was al een lange tijd op zoek naar een nieuwe trainer, na het ontslag van Ole Tobiasen. Jeroen Rijsdijk nam voor een bepaalde tijd de taken over tot er een definitieve nieuwe trainer kwam.

De oud-profvoetballer zat sinds zijn vertrek begin vorig jaar bij de Australische club Adelaide United zonder club. In Nederland was Verbeek eerder trainer van Feyenoord, sc Heerenveen, AZ, FC Twente en Heracles Almelo.

'Na een aantal goede gesprekken de afgelopen periode ben ik overtuigd van de ambitie die Almere City FC heeft en wil ik graag de club vooruit helpen om die ambitie te verwezenlijken', laat Verbeek weten op de clubsite van Almere. 'De organisatie staat en de randvoorwaarden om te presteren zijn aanwezig. Ik kijk er naar uit om te beginnen.'

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.