Terug

Volg Vandaag Inside

Verbeek vertrekt naar Australië en wordt trainer bij Adelaide United

Verbeek vertrekt naar Australië en wordt trainer bij Adelaide United

22 mei 2019, 21:20

Het hing al zo'n twee weken in de lucht, maar Gertjan Verbeek heeft zojuist tegenover FOX Sports bevestigd dat hij vertrekt naar Australië. De trainer gaat voor een avontuur Down Under bij Adelaide United, de nummer vier van de Australische A-league. 'We kunnen de koffers pakken: ik ga voor twee jaar naar Australië', aldus Gertjan.

Het seizoen in de A-League start in oktober. ''Maar eerst wordt het Australische bekertoernooi afgewerkt. De eerste wedstrijden daarvan zijn eind juli, begin augustus'', lichtte Verbeek toe. Na zijn vertrek bij FC Twente, in maart vorig jaar, zat hij zonder club.

'Ik hoor van iedereen dat het onmogelijk werken is met Verbeek'
3:51
'Ik hoor van iedereen dat het onmogelijk werken is met Verbeek'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.