Terug

Volg Vandaag Inside

Verbeek begint met nederlaag aan Azië Cup

Verbeek begint met nederlaag aan Azië Cup

9 jan 2019, 17:57

SHARJAH (ANP) - Bondscoach Pim Verbeek is met Oman in mineur begonnen aan de Azië Cup in de Verenigde Arabische Emiraten. Het team van de Nederlandse trainer ging in Sharjah met 2-1 onderuit tegen Oezbekistan. De winnende treffer viel in de 85e minuut en kwam op naam van Eldor Shomurodov. Oezbekistan staat onder leiding van bondscoach Hector Cúper uit Argentinië.

Eerder op de dag won Japan in dezelfde poule met 3-2 van Turkmenistan. Ritsu Doan, speler van FC Groningen, nam in de 71e minuut het derde Japanse doelpunt voor zijn rekening. Yuya Osako was, in de 56e en 60e minuut, verantwoordelijk voor de andere twee doelpunten van de viervoudige kampioen. Japan veroverde in 2011 voor de laatste keer de Azië Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.