Terug

Volg Vandaag Inside

Verbazing om optreden Higler tijdens wedstrijd om Johan Cruijff Schaal: 'Schandalig!'

Verbazing om optreden Higler tijdens wedstrijd om Johan Cruijff Schaal: 'Schandalig!'

30 juli 2022, 21:15

Onder de kijkers van de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV is grote verbazing over het optreden van scheidsrechter Dennis Higler. De leidsman krijgt met name kritiek over zijn 'kaartenbeleid' en het uit de hand lopen van de wedstrijd.

Gedurende de eerste helft ontstonden twee opstootjes tussen spelers van beide partijen. Doelman Walter Benitez probeerde verschillende spelers - waaronder Jordan Teze en Steven Bergwijn - vervolgens uit elkaar te halen, maar krijgt tot de verbazing van velen zelf de gele kaart. Direct voor de theepauze krijgt Ajacied Edson Álvarez dezelfde kleur prent voor een onvervalste elleboog in het gezicht van Guus Til.

In de tweede helft is de chaos niet anders. Al vroeg in de tweede helft is er onduidelijkheid over Johan Bakayoko, die door Owen Wijndal naar beneden gehaald lijkt te worden. Higler wordt naar de kant geroepen voor een eventuele rode kaart, waarna een handsbal van Bakayoko wordt geconstateerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.