Terug

Volg Vandaag Inside

Verbazing om fragment uit Feyenoord-docu: 'Het probleem van de club in twee minuten'

Verbazing om fragment uit Feyenoord-docu: 'Het probleem van de club in twee minuten'

4 sep 2021, 13:24

De eerste aflevering van de Feyenoord-documentairereeks staat sinds woensdag op Disney+. Eerder verscheen er via ESPN al een fragment waarin algemeen directeur Mark Koevermans aan de jeugdtrainers vraagt 'wat hun visie is'. AD-sportjournalist Sjoerd Mossou heeft met verbazing zitten kijken.

'De intieme kleedkamerscènes, de emoties van de supporters, de worstelingen van Dick Advocaat: ze kunnen allemaal niet tippen aan dit ene fragment van twee minuten. Hier wordt de tragiek van Feyenoord weergaloos gevangen', stelt Mossou.

Mossou ziet al jarenlang hetzelfde probleem bij de Rotterdammers. 'Wie het probleem van Feyenoord ooit heeft gebagatelliseerd, of niet heeft begrepen, hoeft alleen nog maar naar deze twee ijzige minuten te kijken', aldus Mossou.

'Weten wij wat de voetbalvisie van Feyenoord is? Ik zou het wel fijn vinden om die gewoon een keer te weten', aldus Koevermans in het onderstaande fragment. De documentaireserie 'Dat Ene Woord: Feyenoord' is nu te zien op Disney+. Naar verluidt kregen de Rotterdammers ruim drie miljoen euro van Disney+ voor het maken van deze documentairereeks.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.