Terug

Volg Vandaag Inside

Verbazing om afgekeurde goal Haller: 'Volgens mij is dit gewoon een nieuwe situatie'

Verbazing om afgekeurde goal Haller: 'Volgens mij is dit gewoon een nieuwe situatie'

2 dec 2021, 22:08

In de studio van ESPN heeft Marciano Vink vol verbazing gereageerd op de afgekeurde 4-0 van Sébastien Haller namens Ajax tegen Willem II. De spits stond in buitenspelpositie, maar kreeg de bal van Willem II-speler Saddiki. Het doelpunt werd uiteindelijk afgekeurd door scheidsrechter Van de Graaf, na ingrijpen van VAR Manschot.

'Voor mijn gevoel probeert Tadic de bal mee te nemen tussen twee Willem II-spelers door,' begon Vink in de rust. 'Saddiki wil de bal onderscheppen en steekt zijn been uit, en de bal komt via Saddiki bij Haller terecht, die hem binnenschiet: doelpunt. Er is sprake van een nieuwe situatie. Vorige week hebben we dat gehad met Martins Indi, die kreeg de bal tegen zijn been aan, waarna hij bij Jordy Bruijn belandde. Die schoot hem binnen, ook een doelpunt. Ik zie het verschil daarin niet.'

'Saddiki wil bewust de bal daar blokken, afpakken, of iets. Hij steekt bewust zijn been uit en via zijn voet komt de bal bij Haller. Volgens mij is dat een nieuwe situatie. Het is niet zo dat Tadic de intentie had om de bal naar Haller te spelen. Hij wilde tussen twee spelers, met de bal, het zestienmetergebied in dribbelen. Volgens mij is dit gewoon een nieuwe situatie,' concludeerde Vink.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.