Terug

Volg Vandaag Inside

Verbaasde Klopp: 'Wellicht had Alisson last van koude voeten'

Verbaasde Klopp: 'Wellicht had Alisson last van koude voeten'

7 feb 2021, 22:42

Coach Jürgen Klopp van Liverpool reageerde na de pijnlijke thuisnederlaag tegen koploper Manchester City (1-4) verbaasd op de twee blunders van zijn doelman Alisson. De Braziliaan is normaal één van de steunpilaren van de landskampioen, maar ging in de tweede helft in een tijdsbestek van amper 4 minuten bij het uitverdedigen twee keer de mist in. Ilkay Gündogan (1-2) en Raheem Sterling (1-3) namen de zeldzame cadeaus van de Zuid-Amerikaan dankbaar in ontvangst.

"Het klinkt misschien gek, maar wellicht had hij last van koude voeten", doelde Klopp op de winterse omstandigheden op Anfield. "Ik zou het anders ook niet weten. Hij heeft ons in het verleden vele malen gered, maar in deze wedstrijd heeft hij twee fouten gemaakt. Dat valt niet te ontkennen."

Door de derde opeenvolgende thuisnederlaag liep de achterstand van nummer 4 Liverpool op Manchester City op tot 10 punten, met ook nog een wedstrijd meer gespeeld. Klopp erkende dat zijn ploeg titelprolongatie nu wel kan vergeten. Een eindklassering bij de eerste vier, goed voor een ticket voor de Champions League, is nu het nieuwe doel. "We hebben nog genoeg wedstrijden om dat veilig te stellen, maar dan zullen we wel weer moeten gaan winnen", zei Klopp na alweer de vijfde nederlaag in deze competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.