Terug

Volg Vandaag Inside

Verrassingen bij Oranje: Stengs start tegen Estland, Promes rechtsback

Verrassingen bij Oranje: Stengs start tegen Estland, Promes rechtsback

19 nov 2019, 20:30

Calvin Stengs verschijnt om 20.45 uur aan de aftrap voor het Nederlands elftal in de thuiswedstrijd tegen Estland, in de EK-kwalificatie. De 20-jarige aanvaller van AZ gaat daarmee zijn debuut maken voor het Nederlands elftal.

Topscorer Memphis Depay keert terug bij Oranje. Davy Pröpper vervangt de geschorste Marten de Roon. Luuk de Jong heeft ook een basisplaats. Mogelijk moet Quincy Promes als aanvallende rechtsback starten. Daley Blind, Joël Veltman en Donny van de Beek beginnen op de bank.

Georginio Wijnaldum start vanavond wel in de Johan Cruijff Arena. De middenvelder lag afgelopen week met griep op bed, maar is inmiddels weer fit bevonden door Koeman. Hij zal vanavond de aanvoerdersband dragen door de afwezigheid van Virgil van Dijk. De verdediger laat het duel wegens persoonlijke omstandigheden aan zich voorbij gaan.

Naast Van Dijk is ook Ryan Babel afwezig in de afsluitende EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland. De aanvaller van Galatasaray heeft fysieke klachten overgehouden aan het duel van zaterdag met Noord-Ierland.

Opstelling Nederland: Cillessen; Promes, De Ligt, Aké en Van Aanholt; Wijnaldum, Pröpper en Frenkie de Jong; Stengs, Luuk de Jong en Depay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.