Terug

Volg Vandaag Inside

Ventura wil na 4 duels alweer weg bij Chievo

Ventura wil na 4 duels alweer weg bij Chievo

11 nov 2018, 22:02

VERONA (ANP) - Na welgeteld vier wedstrijden onder zijn leiding wil Giampiero Ventura alweer vertrekken als trainer van Chievo. De voormalige bondscoach van Italië stelde zijn spelers na de remise thuis tegen Bologna (2-2) van zijn plannen op de hoogte. De voorgaande drie wedstrijden gingen verloren voor Chievo, dat met nul punten onderaan bungelt in de Serie A. De club kreeg een reglementaire aftrek van drie punten voor financiële malversaties.

Het bestuur van Chievo hoopt Ventura nog op andere gedachten te brengen. Hij werd vorige maand aangesteld als crisismanager. Voor Ventura was dat zijn eerste baan na het mislopen van het WK afgelopen zomer in Rusland met Italië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.