Terug

Volg Vandaag Inside

'Veltman zou echt een prima versterking kunnen zijn voor Ajax'

'Veltman zou echt een prima versterking kunnen zijn voor Ajax'

13 jan 2023, 10:00

Ajax lijkt deze winter nog een defensieve versterking te willen halen op de transfermarkt, na de contractontbinding van Daley Blind. De naam van Joël Veltman valt nog niet veel in Amsterdam, tot verbazing van Freek Jansen.

Veltman speelde tot de zomer van 2020 in de hoofdstad, waarna hij voor 1 miljoen euro de overstap maakte naar Brighton & Hove Albion. De centrale verdediger is dit seizoen een vaste waarde bij de huidige nummer 8 van de Premier League. Zijn contract loopt echter komende zomer af.

Voor Ajax zou dat een interessante optie kunnen zijn, volgens Freek Jansen. "Ik heb Veltman altijd een prima speler gevonden", zegt de Ajax-watcher in de Pak Schaal Podcast. "Dat meen ik écht. Bij Ajax heeft hij zo veel wedstrijden gespeeld. Ook natuurlijk die zware blessures gehad, maar je kon altijd op hem vertrouwen. Hij stond er altijd."

Hij vervolgt: "Als je Veltman nu kan halen... Maar hij doet het ook heel goed nu bij Brighton, hé? Hij speelt alles en dat Brighton gaat als een tierelier. Het Engelse avontuur heeft hem écht veel moois gegeven. Als je hem nu kan halen, dan zou dan echt een prima versterking zijn. Ik vind dat eigenlijk helemaal geen slechte suggestie".

De Nederlandse transfermarkt is geopend tot en met 31 januari.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.