Terug

Volg Vandaag Inside

Veltman zag oorwassing VVV-Venlo: 'Zou hier in Premier League nooit gebeuren'

Veltman zag oorwassing VVV-Venlo: 'Zou hier in Premier League nooit gebeuren'

28 okt 2020, 14:02

Joël Veltman denkt niet dat een oorwassing zoals zaterdag in Venlo ooit in de Premier League zal plaatsvinden. Ajax versloeg VVV-Venlo met 13-0 en dat nieuws bereikte ook Brighton, waar de oud-Ajacied (28) sinds deze zomer onder contract staat.

"Dat zou hier nooit gebeuren", beweerde de verdediger van Brighton & Hove Albion op de clubwebsite. "Zelfs met tegen negen man zou het in de Premier League nooit 13-0 worden, daar is het niveau van de competitie veel te hoog voor. Het zegt een hoop over de eredivisie en de Premier League, waar het niveau vele malen hoger is."

Veltman genoot wel van de inmaakpartij in Limburg. "Ik heb nog contact met Davy Klaassen en Daley Blind en als een voormalig speler was het mooi om dat resultaat te zien."

Hoewel Veltman nog geen vaste waarde is in de Engelse kustplaats, heeft hij het goed naar zijn zin. "Ik heb veel aanbevelingen gekregen voor goede restaurants, dus we hebben ze geprobeerd", zegt hij. "En toen we hier kwamen, was het mooi weer, dus we brachten veel tijd door op het strand. Davy Pröpper gaat veel in de zee zwemmen, maar dat is mij te koud."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.