Terug

Volg Vandaag Inside

'Veltman wordt niet voor niets geselecteerd door de bondscoach'

'Veltman wordt niet voor niets geselecteerd door de bondscoach'

18 mrt 2020, 14:15

Diederik Boer heeft een team samengesteld met de beste 11 spelers waarmee hij gespeeld heeft. De oud-keeper van Ajax selecteerde Joël Veltman in zijn team, ondanks het feit dat de verdediger van Ajax vaak kritiek krijgt op zijn spel.

Boer legt uit waarom Veltman zo'n goede speler is: 'Hij is iemand die veel kritiek krijgt als speler, maar toch stelt elke trainer hem op. Joël is een prettig persoon in de omgang en hij heeft de juiste mentaliteit. Hij bezit opbouwende kwaliteiten en heeft veel spelinzicht. Niet voor niets dat ook de bondscoach hem selecteert.'

Het gehele dreamteam van Diederik Boer: André Onana, Bram van Polen, Niklas Moisander, Joël Veltman, Nick Viergever, Kamohelo Mokotjo, Arne Slot, Ryan Thomas, Davy Klaassen, Hakim Ziyech en Guyon Fernandez.

Voorlopig is Veltman nog uit de roulatie door een knieblessure, die hij opliep in het eredivisieduel met PSV op 2 februari. Sinds kort traint de verdediger van Ajax weer op het veld, maar het is nog onduidelijk wanneer de 28-jarige mandekker uit Velsen weer helemaal fit is.

VIDEO - Veltman reageert op Johan: '200 duels voor Ajax zegt wel wat'

Veltman reageert op Johan: '200 duels voor Ajax zegt wel wat'
2:54
Veltman reageert op Johan: '200 duels voor Ajax zegt wel wat'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.