Terug

Volg Vandaag Inside

'Veltman verschijnt op radar van AS Roma en Sevilla'

'Veltman verschijnt op radar van AS Roma en Sevilla'

27 juni 2022, 09:44

Joël Veltman speelt volgend seizoen mogelijk in Spanje of Italië. Volgens Sky Sports staat de verdediger van Brighton & Hove Albion in de belangstelling van AS Roma en Sevilla. 

De doorgaans goed geïnformeerde bron meldt dat de subtoppers uit La Liga en de Serie A Veltman dolgraag aan hun selectie willen toevoegen. Hoeveel Veltman moet kosten, is niet bekend. De 30-jarige verdediger heeft in Engeland nog een contract voor één seizoen.

Veltman, die Ajax in 2020 verliet voor een avontuur bij Brighton, is een vaste waarde onder trainer Graham Potter. Afgelopen seizoen speelde slechts 5 van de 38 Premier League-wedstrijden niet mee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.