Terug

Volg Vandaag Inside

Veltman verlengt contract bij Ajax

Veltman verlengt contract bij Ajax

29 aug 2019, 17:55

Ajax heeft ook het contract van Joël Veltman verlengd. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2021 aan de landskampioen verbindt.

De 27-jarige Veltman was in het bezit van een aflopend contract. Hij stond deze zomer open voor een buitenlands avontuur. West Ham United had belangstelling voor hem, maar Ajax wilde hem uiteindelijk niet kwijt. De verdediger volgt het voorbeeld van Dusan Tadic, André Onana, David Neres, Hakim Ziyech, Nicolas Tagliafico en Noussair Mazraoui. Zij verlengden eerder al hun samenwerking met Ajax.

Veltman keerde aan het einde van het vorige seizoen terug in de hoofdmacht van Ajax, na een zware knieblessure. Hij maakt deel uit van de voorlopige selectie van bondscoach Ronald Koeman voor de komende interlands van het Nederlands elftal tegen Duitsland en Estland. Hij speelde woensdag tegen APOEL Nicosia zijn 222e wedstrijd in de hoofdmacht van Ajax.

Samenvatting Ajax - APOEL Nicosia

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.