Terug

Volg Vandaag Inside

Veltman met Ajax mee naar Florida

Veltman met Ajax mee naar Florida

4 jan 2019, 18:45

AMSTERDAM (ANP) - Joël Veltman gaat met Ajax mee op trainingskamp naar Florida. De verdediger zit in de laatste fase van zijn revalidatie van een zware knieblessure. Veltman scheurde in april tijdens de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo de voorste kruisband van zijn rechterknie af.

De 26-jarige international van Oranje was op dat moment de vaste rechtsback en aanvoerder van Ajax. Die band zit nu om de arm van Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui heeft de plek rechts achterin van Veltman overgenomen. Hij sloot in november weer aan op het trainingsveld en hoopt binnenkort voor het eerst in wedstrijdverband in actie te komen.

Trainer Erik ten Hag neemt 31 spelers mee naar de Verenigde Staten, onder wie ook de nieuwkomers Lisandro Magallán en Lassina Traoré. Ajax doet in Orlando mee aan het toernooi om de Florida Cup. De nummer twee van de eredivisie speelt komende week tegen de Braziliaanse clubs Flamengo en São Paulo. De Colombiaanse spits Mateo Cassierra, die al weer terug is bij Ajax na een tegenvallende verhuurperiode bij FC Groningen, gaat niet mee naar Florida.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.