Terug

Volg Vandaag Inside

Veltman mag niet weg en kan contract verlengen

Veltman mag niet weg en kan contract verlengen

11 aug 2019, 00:59

Joël Veltman mag niet weg bij Ajax. Dat verklaarde trainer Erik ten Hag na de eenvoudige zege op FC Emmen (5-0).

"Hij kent onze speelwijze en heeft veel ervaring", zei Ten Hag. "We hebben hem te hard nodig. We willen zijn contract verlengingen, maar dat is aan hem."

De 27-jarige Veltman stond de afgelopen weken open voor een buitenlands avontuur. "Maar wij denken hem hard nodig te hebben", zei Ten Hag die de verdediger tegen FC Emmen in het centrum van de defensie liet spelen. "Dat kan hij goed. Hij is eigenlijk een centrale verdediger die lang als rechtsback heeft gespeeld."

Ten Hag hoopt ook dat hij Donny van de Beek ondanks belangstelling van Real Madrid voor Ajax kan behouden. "Hij is sinds januari zo belangrijk voor ons. Hij zorgt voor dynamiek in ons spel. We gaan er alles aan doen om hem te houden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.