Terug

Volg Vandaag Inside

Veltman heeft Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet: 'De keuze is nu aan hun'

Veltman heeft Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet: 'De keuze is nu aan hun'

3 dec 2021, 10:59

Joël Veltman hoopt zich in de kijker te spelen van bondscoach Louis van Gaal. De verdediger van Brighton & Hove Albion is sinds het voor Oranje dramatisch verlopen EK niet meer opgeroepen voor het Nederlands elftal. 

‘Ik zat er na het EK niet meer bij, dat vind ik jammer’, zegt Veltman voor de camera van Ziggo Sport. ‘Maar goed, ik ben niet de eerste die zegt “ik moet erbij zitten”.’ 

De oud-Ajacied is bezig aan een goed seizoen in Engeland. De verdediger staat steevast in de basis bij Brighton, de nummer zeven van de Premier League. ‘Ik zal hier gewoon keihard werken en dan is het aan Van Gaal of hij me erbij haalt’, zegt Veltman, die het Nederlands elftal in ieder geval nog niet uit zijn hoofd heeft gezet. ‘Van Gaal haalde me erbij voor het WK van 2014, dus hij kent me heel goed. Danny Blind, die er nu ook bij zit, doet dat ook. Ieder staflid die daar nu zit kent me en weet wat hij aan me heeft. De keuze is nu aan hun.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.