Terug

Volg Vandaag Inside

Velthuizen tekent bij AZ

Velthuizen tekent bij AZ

28 aug 2018, 20:33

ALKMAAR (ANP) - Piet Velthuizen heeft zijn handtekening onder een eenjarig contract bij AZ gezet. De doelman trainde al enige tijd mee met de club uit Alkmaar, die voorlopig niet kan beschikken over tweede keeper Rody de Boer.

De 31-jarige Velthuizen debuteerde twaalf jaar geleden in de hoofdmacht van Vitesse en haalde het Nederlands elftal. Hij speelde één interland, een vriendschappelijke tegen Japan. Velthuizen vertrok in 2010 naar het Spaanse Hércules en speelde later voor Hapoel Haifa en Omonia Nicosia. Hij was de afgelopen maanden op zoek naar een club.

De doelman hoefde niet lang na te denken toen trainer John van de Brom hem voor AZ polste. ,,Dit is een mooie stap”, reageerde hij. ,,John belde me op en vroeg of ik de rol van tweede keeper wilde invullen. Ik heb goede ervaringen met de trainer en voor mij was het dus een één-tweetje.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.