Terug

Volg Vandaag Inside

Piet Velthuizen na mislukt debuut terug in basis Fortuna

Piet Velthuizen na mislukt debuut terug in basis Fortuna

25 apr 2021, 13:58

Doelman Piet Velthuizen verschijnt voor de tweede keer dit seizoen in de basis bij Fortuna Sittard. De 34-jarige Gelderlander keept in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, omdat Yanick van Osch positief heeft getest op het coronavirus.

Velthuizen debuteerde eind februari tegen FC Groningen voor Fortuna Sittard, maar de zichtbaar niet topfitte keeper moest zich na iets meer dan 20 minuten al weer laten vervangen vanwege fysieke problemen. De Limburgers hadden de eenmalig international van Oranje kort daarvoor tot het einde van het seizoen vastgelegd omdat eerste keus Van Osch toen geblesseerd was en reservekeeper Alexei Koselev op het punt stond te vertrekken naar Japan.

Het mislukte debuut van Velthuizen leidde tot een conflict tussen hoofdtrainer Sjors Ultee en Sieb Dijkstra, de keeperstrainer die uiteindelijk uit de technische staf werd gezet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.