Terug

Volg Vandaag Inside

Velthuizen keert terug in de Eredivisie

Velthuizen keert terug in de Eredivisie

26 feb 2021, 12:13

Piet Velthuizen heeft zich tot het einde van het seizoen verbonden aan Fortuna Sittard. De eenmalig international trainde al mee bij de Limburgers, die op zoek waren naar een extra doelman.

Velthuizen (34) stond voor het laatst in het voorjaar van 2020 bij Telstar onder contract. Volgens Fortuna is de geboren Nijmegenaar meteen inzetbaar.

"Ik ben blij dat ik weer op het veld sta. De afgelopen dagen heb ik meegetraind en kennis kunnen maken met mijn nieuwe teamgenoten. Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging en ga er alles aan doen om belangrijk te zijn voor het team", laat Velthuizen, die het grootste gedeelte van zijn loopbaan bij Vitesse keepte, weten.

Fortuna was op zoek naar een doelman omdat Yanick van Osch kampt met een zware botkneuzingen en de Moldavische reservekeeper Alexei Koselev op het punt staat de club te verlaten. "Door de ontwikkelingen waren we genoodzaakt snel te handelen en een keeper toe te voegen aan de selectie," aldus technisch manager Sjoerd Ars. "Deze vacante positie is met Piet naar wens opgevuld. We halen een ervaren doelman binnen, die gepokt en gemazeld is in de Eredivisie. Hij heeft in een paar dagen aangetoond er nog steeds goed op te staan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.